Добірка простих овочевих салатів на кожен день!

Добірка простих овочевих салатів на кожен день!

У цій статті рецепти простих овочевих салатів на кожен день. Салати з овочів дозволяють значно урізноманітнити меню, при цьому готуються швидко та не вимагають великих фінансових витрат. Рецепти недорогих, простих та смачних салатів дивіться тут https://violli.kiev.ua/legki-ta-nedorogi-salati-recepti-prosti/. Буряк по-корейськи Смачний та ароматний салатик! Салат готується дуже швидко і просто, тому сил і часу буде витрачено мінімум, а результат … Read moreДобірка простих овочевих салатів на кожен день!

Мене знобить. Чому?

Мене знобить. Чому?

Озноб з’являється через спазму дрібних судин під шкірою. Він проявляється як відчуття холоду, мерзлякуватості та тремтіння. Конкретні причини чомусь трясе все тіло читайте тут https://priora.com.ua/chomu-tryase-vse-tilo-prichini-i-bez-prichin-u-lyudini/. Найчастіше озноб пов’язані з лихоманкою. Гарячка – це природна реакція організму на різні стани, наприклад, інфекції. Щоб убити віруси або бактерії, що викликали хворобу, організм підвищує температуру: поверхневі кровоносні судини спазмуються, і … Read moreМене знобить. Чому?

Чому при температурі у дитини холодні руки-ноги?

Чому при температурі у дитини холодні руки-ноги?

У відповідь інфекцію та інтоксикацію організм запускає цілий каскад різних реакцій. Підвищення температури тіла – одна з найпотужніших наших захисних реакцій. Вона необхідна для боротьби з збудником, прискорення роботи низки ферментних систем, імунних реакцій. Якщо схематично: і натомість інфекції мозок тимчасово змінює норму температури з 36,6 більш високі цифри. І починає знижувати тепловіддачу та підвищувати … Read moreЧому при температурі у дитини холодні руки-ноги?